Uutiset

Autot

Carsport Jubilee Show -tilataksimessut

Kotimainen perheyritys Jonasson Oy on valmistanut jo 50 vuotta yksilöllisiä autosisustuksia. Perjantaina ja lauantaina 17.–18. huhtikuuta juhlavuosi huipentui Carsport Jubilee Show -tilataksimessuilla, jonne kokoontui yli 700 näyttelyvierasta. Juhlavuoden tilataksimessut järjestettiin Jonasson Oy:n modernissa autotehtaassa Ylöjärvellä, jonka valmisteluosasto sai erillisen 600 m² lisätilan juuri ennen messuja. Laajennos mahdollistaa entistä sujuvamman tuotannon ja laadun kehittämisen.

”Olemme ylpeitä Jonasson Oy:n 50 vuodesta ja isämme Rauno Jonassonin yhden miehen verstaan kasvusta 40 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Asiakkailta saamamme palaute kertoo, että ratkaisumme ovat käytännöllisiä ja helpottavat autoilijan arkea. On hienoa, että autoilijat luottavat meidän ammattitaitoomme”, kertoo Jonasson Oy:n toimitusjohtaja Ari Jonasson.

Lisävarusteita autoilijoiden palautteen pohjalta

Tilataksimessujen kantavana teemana oli turvallisuus. Messuväelle esiteltiin mm. uusimmat pyörätuolimatkustajan kolmipistevyöt ja testatut paarit kiinnityksineen. Saksalaisen AMF-Brunsin alumiinihissit ovat odotettu lisä Carsportin lisävarustevalikoimassa. Yritys tunnetaan maailmalla turvallisuuden edelläkävijänä ja yhtiö on mm. Volkswagenin, Mercedes-Benzin ja Fordin sertifioitu alihankkija. Uusia, entistä parempia ratkaisuja etsitään koko ajan.

<img src=” <img src=”

”Haluamme aina olla askeleen edellä tuotekehityksessä ja tarjota uusimpia vaihtoehtoja ja ratkaisuja asiakkaidemme käyttöön. Esimerkkinä tästä on uusi kiinnostava ratkaisu, joka mahdollistaa pyörätuolin turvallisen kiinnittämisen lattian alle upotettuihin kiinnikkeisiin. Ratkaisu on kevyt, turvallinen ja helppo käyttää, mutta haluamme saada siihenkin ammattiautoilijoiden mielipiteen ennen kuin otamme sen valikoimiimme”, kertoo Ari Jonasson lattiaratkaisusta, joka oli tilaisuudessa esiteltävänä.

<img src=”

Kotimainen taksivarustelu lisää liikenneturvallisuutta

Carsport tekee läheistä yhteistyötä alan sidosryhmien kanssa. Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry Estax luovutti messujen yhteydessä Jonasson Oy:lle kunniakirjan esteettömän taksikaluston kehittämisestä. Taksiliiton tuleva toimitusjohtaja on optimistinen, vaikka suomalainen taksiliikenne onkin kovassa puristuksessa erityisesti taksilupien vapauttamista koskevien suunnitelmien vuoksi. Suurien haasteiden edessä korkealaatuisella kalustolla on merkitystä sekä työ- että tieliikenneturvallisuuden kannalta.

<img src=”<img src=”

”Maailmalla tehdään hyvin vähän sellaista esteetöntä ajoneuvokalustoa, mikä täyttäisi ne vaatimukset, mitä me Suomessa tarvitsemme jo pelkästään maantieteellisten sääolosuhteiden vuoksi. Liikenneturvallisuus on kaiken kaikkiaan mennyt parempaan suuntaan ja kotimaisella varustelulla on siihen vaikutusta. Tapasin juuri Liikenteen turvallisuusviraston edustajia, jotka ovat meidän tavoin hyvin vakuuttuneita Carsportin ratkaisuista erityisesti esteettömien taksien hissien ja paarien suhteen, joiden on oltava turvallisia ja käytännöllisiä myös jäisellä ja lumisella pakkaskelillä. Carsportin ratkaisuissa on aina huomioitu myös työergonomia ja -turvallisuus”, kertoo Taksiliiton toimitusjohtajana 1.8. aloittava Timo Koskinen.

<img src=”

Pihassa oli todisteena Carsportin kestävästä laadusta jo hieman keskimääräistä enemmän kilometrejä nähneitä Carsport-varusteltuja autoja. JK

.

Lue seuraavaksi