Uutiset

Autot

Hymer panostaa Suomeen

Best-Caravan aloittaa saksalaismerkin maahantuonnin

Euroopan johtava matkailuajoneuvovalmistaja Hymer laajentaa myyntiverkostoaan Suomessa merkittävästi. Myyntipisteiden määrä nousee kuudesta yhteentoista. Uutena maahantuojana aloittaa Best-Caravan Oy, jolla on toimipisteet Hyvinkäällä, Espoossa, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa.

”Suomen matkailuajoneuvomarkkinat ovat lupaavassa kasvussa ja haluamme olla siinä mukana entistä laajemmalla myyntiverkostolla. Olemme varmoja, että kun Hymerin saatavuus paranee merkittävästi, myös markkinaosuutemme kasvaa. Best-Caravanin kautta vahvistuu myös laadukas huoltoverkosto entistä kattavammaksi”, sanoo Hymerin toimitusjohtaja Bernhard Kibler.

Best-Caravanilla Hymerin tuotteet täydentävät tarjontaa omilla vahvuuksillaan

”Matkailuautojen osalta keskeistä on se, että Hymer rakentaa Fiatin ohella myös Mercedes-Benzin alustalle. Mallisto on laaja aina korkeatasoisesta ja kompaktista retkeilyauto Grand Canyon S:stä premium-luokan StarLineen. Uusia Mersu-alustaisia matkailuautoja ei ole meillä ollut muutamaan vuoteen, joten patoutunutta kysyntää

Hymerin toimitusjohtaja Bernhard Kibler (vas.) ja Best-Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari sopivat maahantuonnin aloittamisesta toukokuussa Saksan Bad Waldseessa.

niille on varmasti vakioasiakaskunnassammekin”, kertoo Best-Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari.

Yksi yhtiötä kiinnostanut tuoteryhmä ovat myös Hymer-Eriba -matkailuvaunut.

”Viime vuosina talviolosuhteisiin varustettujen vaunujen merkkikirjo on harventunut. Nyt pystymme sellaisen tarjoamaan Hymer-Eriba Nova-sarjalla. Novassa on kolmessa eri varustetasossa kaikkiaan 13 pohjaratkaisua, joten valinnanvaraa riittää. Vaunujen perusvarustetaso tulee olemaan korkea ja niillä selvitään hienosti myös talviolosuhteissa”, Sorvari kiittelee.

Ensimmäiset Hymer-Eriba -vaunut nähdään Best-Caravanin osastolla Lahden Caravanmessuilla 15.-17. syyskuuta.

Best-Caravanin lisäksi Hymerin matkailuajoneuvoja myyvät Hymercenter Espoossa sekä Rinta-Joupin Autoliikkeen toimipisteet Kempeleessä, Tervajoella, Porissa, Turussa ja Espoossa.

Verkossa

www.bestcaravan.fi

Lue seuraavaksi