Uutiset

Autot

Hyundai Motor on solminut yhteistyösopimuksen Valioliigassa pelaavan Chelsea Football Clubin kanssa

Hyundai Motor on solminut globaalin yhteistyösopimuksen viisinkertaisen Valioliiga-mestarin, Chelsea Football Clubin, kanssa. Sopimus on voimassa kaudesta 2018-2019 vuoteen 2022 asti.

Sopimus on Hyundain ensimmäinen yksittäisen Valioliigaseuran kanssa ja sillä vahvistetaan Hyundain mukanaoloa huippujalkapallon parissa. Yhteistyösopimus kattaa monia erilaisia elementtejä, kuten digitaalisia ratkaisuja fanien sitouttamiseksi ja auttamiseksi sekä logon Chelsean pelipaidassa. Yhteistyön keskiössä ovat erityisesti fanit.

– Olemme olleet 20 vuotta mukana välittämässä jalkapallon dynaamisuutta, intohimoa ja jännitystä jalkapallofaneille. Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä jalkapallon parissa nyt myös Chelsea Football Clubin kanssa, joka on menestynyt ja kunnianhimoinen seura. Sen arvot osuvat hyvin myös Hyundain arvoihin, kertoo Hyundai Motor Europen markkinointijohtaja Andreas-Christoph Hofmann. – Fanit tulevat olemaan yhteistyömme keskiössä samalla tavalla kuin asiakkaat ovat meidän toimialamme keskiössä. Tämä sopimus yhdessä aiemman sopimuksemme, ranskalaisen seuran Olympique Lyonnaisin, kanssa on aloitus Hyundain eurooppalaisille sponsorointiyhteistöille, johon tulevaisuudessa kuuluu myös muita merkittäviä eurooppalaisia huippuseuroja.

– Globaalit sopimukset antavat meille hienon mahdollisuuden hyödyntää yhteistyötä myös paikallisesti, erityisesti digitaaliset ratkaisut ovat käytettävissämme myös meillä täällä Suomessa. Tarjoamme näitä etuja ainakin nykyisille Hyundai-asiakkaillemme, iloitsee Hyundai Motor Finlandin markkinointipäällikkö Merja Lehtinen. – Chelsea-yhteistyö on hieno esimerkki monimuotoisesta ja nykyaikaisesta kumppanuudesta urheiluseuran kanssa – keskiössä ei ole enää pelkästään logonäkyvyys ja pelaajat, vaan mukaan on tuotu entistä enemmän myös faneja ja erilaisia ratkaisuja fanien sitouttamiseksi.

Hyundai on ollut mukana huippujalkapallossa jo 20 vuotta muun muassa FIFA:n pääyhteistyökumppanina. Hyundai on vahvasti mukana urheilunsponsoroinnissa myös MM-rallissa. Hyundain nuorten kuljettajien kehitysohjelmassa on mukana myös suomalainen Jari Huttunen.

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company tarjoaa laajan autovalikoiman ja liikkuvuuspalvelut maailmanlaajuisesti yli 200 maassa ja Euroopassa 31 maassa. Hyundai Motorilla on kahdeksan tuotantolaitosta ja seitsemän muotoilu- ja kehityskeskusta, joista Euroopassa sijaitsee kaksi tehdasta, Tsekissä ja Turkissa. Euroopan yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti on 600 000 autoa vuodessa. 85 % Euroopassa myydyistä Hyundaista on suunniteltu, kehitetty, testattu ja rakennettu Euroopassa. Vuonna 2017 Hyundai rekisteröi maailmanlaajuisesti 4,5 miljoonaa autoa, joista 523 258 Euroopassa. Hyundai työllistää yhteensä yli 110 000 henkilöä. Hyundai pyrkii vahvistamaan asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä ja kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa ajoneuvoilla, jotka auttavat rakentamaan kestävän kehityksen ratkaisuja. Hyundai esittelee Euroopan tuoreimman automalliston uusimalla vuoden 2018 aikana 90 % mallistostaan.

Lue seuraavaksi