Keski-Suomen Scania-keskuksessa avointen ovien päivä 22. huhtikuuta

Uutinen julkaistu 16.04.2010

Keski-Suomen Scania-keskus Laukaan Vihtiälässä järjestää avoimien ovien päivän 22. huhtikuuta 2010 klo 9–16. Tällöin Scanian asiakkailla, yhteistyökumppaneilla ja lähiseudun asukkailla on mahdollisuus tutustua uuden raskaan kaluston autotalon toimitiloihin ja palveluihin.

 

Oy Scan-Auto Ab:n rakennuttama uusi Scania-keskus on aloittanut toimintansa Laukaan Vihtiälässä. Uuteen raskaan kaluston autotaloon sijoittuvat korjaamo-, myynti- ja varaosatoimintojen lisäksi vauriokorjaamo ja päällirakennetilat. Korjaamolla on yhteensä 18 raskaiden ajoneuvojen korjaus- ja huoltopaikkaa sekä erillinen jarrusovituksille ja testauksille. Tiloissa toimivat myös A-Katsastus Oy, autopesula KT-Line Oy ja lounasruokala. Neliöitä uudessa talossa on noin 5 700. Yhteistyöyritykset mukaan lukien autotalossa työskentelee noin 50 henkilöä.

”Investoinnin myötä palveluvalikoimamme paranee ja laajenee. Pyrimme siihen, että asiakkaamme saavat uuteen Scania-keskukseen tullessaan yhdellä pysähdyksellä kaikki tarvitsemansa palvelut”, sanoo Scan-Auton Keski- ja Itä-Suomen tulosyksikön johtaja Jari Talja.

Uuden Scania-keskuksen pääurakoitsija on ollut SRV Keski-Suomi Oy. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtuuritoimisto Koponen & Ollikainen, rakennesuunnittelusta Controlteam Oy, LVI-suunnittelusta VVS Planering Lars Nygård ja sähkösuunnittelusta YSP Oy.

Torstaina 22. huhtikuuta klo 9.00–16.00 Scania-keskuksessa on nähtävillä Scania-kuorma- ja linja-autoja sekä erityisajoneuvoja ja moottoreita. Paikalla voi myös tutustua Scanian sopimus- ja rahoituspalveluihin. Scania-ajoneuvoja on esillä useilta eri vuosikymmeniltä. Lisäksi lähes kaksikymmentä Oy Scan-Auto Ab:n yhteistyökumppania esittelee päivän aikana tuotteitaan ja palveluitaan. Piha-alueella järjestetään myös haketusnäytöksiä.

Vuonna 2009 Scanian markkinaosuus kokonaismassaltaan yli 16 tonnia painavissa kuorma-autoissa oli Jyväskylässä 49,5 prosenttia ja Scania oli alueen markkinajohtaja.

Scania.fi