Uutiset

Autot

Mobiilimaksamisen mahdollistava Neste-äppi on kerännyt jo lähes 80 000 latausta

Nesteen mobiilisovellus, Neste-äppi, on kerännyt yhteensä jo lähes 80 000 latausta. Sovellus lanseerattiin vuonna 2016, ja tänä vuonna Neste lisäsi siihen mobiilimaksuvaihtoehdot. Mobiilitankkaus on tuonut Neste-äpille uusia lataajia, ja se on kerännyt myös paljon kehuja käyttäjiltä.

“Olemme erittäin iloisia, että suomalaiset ovat ottaneet Neste-äpin ja erityisesti mobiilimaksamisen omakseen. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta maksamisen vaivattomuudesta, nopeudesta ja turvallisuudesta sekä näin talvella etenkin siitä, että maksaminen onnistuu kätevästi lämpimästä autosta käsin”, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen johtaja Panu Kopra.

“Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea sekä tarjota entistä monipuolisempia palveluita ja maksutapoja jatkossakin. Mobiilimaksamisen mahdollistavia uusia asemia tulee myös koko ajan verkostoomme lisää”, Kopra jatkaa.

Mobiilitankkaus mahdollista melkein 320 Nesteen asemalla

Mobiilitankkaus on tällä hetkellä mahdollista melkein 320 Nesteen Express, automaatti- ja Neste K -asemalla. Asemat löytyvät helposti Neste-äpin avulla, joka on käyttäjilleen maksuton. Liikkuvan ja kiireisen autoilijan tarpeisiin kehitetty sovellus kerää yhteen pakettiin lähimmät Neste-asemat, mobiilimaksamisen sekä monenlaiset edut. Neste-äppi mahdollistaa tankkauksen Neste-kortin lisäksi Visan sekä Mastercardin credit- ja debit -korteilla käyttäjän pankista riippumatta.

Neste-äppi vaatii verkkoyhteyden, ja se toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:

 ●      iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 6.0 tai uudempi

 ●      Android: käyttöjärjestelmä Android 5 tai uudempi

Lue seuraavaksi