Uutiset

Autot

Rinta-Joupin Autoliike laajentaa Mitsubishi-edustustaan

Rinta-Joupin Autoliike Oy on edustanut Mitsubishia Tervajoella vuodesta 2018 alkaen. Jatkossa Rinta-Joupin Autoliike Oy edustaa Mitsubishia myös Rovaniemellä, Porissa ja Mikkelissä, sekä Jämsä/Jyväskylä-alueella. Kyseessä on merkittävä panostus Rinta-Joupin Autoliikkeeltä Mitsubishi-edustuksensa laajentamiseen.

”Rinta-Joupin Autoliike on osoittanut Tervajoella erinomaista sitoutumista ja hyviä tuloksia vahvasti kasvavan Mitsubishi-brändin parissa. Olemmekin luottavaisia, että laajentuva yhteistyömme edistää entisestään Mitsubishi-brändin ja asiakaskokemuksen pitkäjänteistä kehittymistä”, sanoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

”Mitsubishi on nousussa oleva merkki Suomessa ja yhteistyö maahantuojan kanssa on toiminut ensiluokkaisesti. Mitsubishin laadukas ja uudistunut mallisto sekä palvelukokonaisuutemme vakuuttavat uudet asiakkaamme varmasti myös Rovaniemellä, Porissa, Mikkelissä ja Jämsä/Jyväskylä-alueella”, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntijohtaja Jukka Myntti.

Samassa yhteydessä Mitsubishi-autojen myynnin lopettaa Porissa Palin Oy/Satakunnan Autotalo, Mikkelissä Ajanvaunu Oy, Jämsässä Autopale Oy ja Rovaniemellä Pörhön Autoliike Oy.

Mitsubishin myynti on ollut Suomessa kovassa kasvussa koko alkuvuoden ajan. Tämän vuoden tammi-toukokuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 897 kappaletta markkinaosuudella 1,8 %, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 370 kappaletta markkinaosuuden ollessa 0,6 %. Mitsubishin myynti jatkaa kovassa 142 prosentin kasvussa, kun samaan aikaan henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut 14 prosenttia.

LUE MYÖS Topi Talvitiestä Vuoden tiepalvelumies 2019

Lue seuraavaksi