Uutiset

Autot

Blazecut-palonsammutusjärjestelmä suojaa ajoneuvon

Oy Kaha Ab:n edustama Blazecut T-sarjan automaattinen sammutusjärjestelmä toimii täysin itsenäisesti , eikä vaadi mitään erillisiä valvontalaitteita. Järjestelmä on helppo ja nopea asentaa itse. Blazecut sammutusletku asennetaan suljettuun tilaan, vaara-alueen ympärille. Tyypillisin suojauskohde on auton tai veneen moottoritila, jossa tulipalon riski on suurin.

Tulipalon syttyessä lämpötila nousee nopeasti suljetussa tilassa, jolloin paine Blazecut-letkun sisällä nousee 20 bar. Kun lämpötila nousee liekeissä yli +120 °C, niin letkun pintaan sulaa reikä kuumimmassa kohdassa paloaluetta. Silloin sammutuskaasu purkautuu korkeassa paineessa ulos tästä reiästä ja syrjäyttää hapen, jolloin palo sammuu välittömästi. Kaasu itse ei jätä jäämiä ja on turvallinen sekä ihmisille että ympäristölle. Letkuja on neljää eri pituutta ja ne valitaan sammutettavan tilan koon mukaan. Sammutusaineena käytetään HFC-236FA, jonka määrä vaihtelee letkun pituuden mukaan 0,25…1,00 kg. Vastaava sammutettavan alueen tilavuus on välillä 0,25…1,4 kuutiometriä.

Blazecut -palonsammutusjärjestelmä on edullinen ja tehokas suoja kaikkiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin. Kahan verkkoluettelon sivuilla on ajoneuvokohtaiset asennussuositukset ja asiakaspalvelu avustaa kaikissa tuotteeseen liittyvissä tiedusteluissa.

Lue seuraavaksi