Uutiset

Autot

Helsingin Caravan-messuilla entistä enemmän matkailuajoneuvoja

Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Tapahtumakokonaisuudessa pääsee tutustumaan uusiin matkailuajoneuvoihin sekä kiinnostaviin kotimaan ja ulkomaan kohteisiin. Ensi tammikuussa matkailuautoja ja -vaunuja on esillä entistä enemmän, lähes 200.

Caravan-messuilla esitellään uusia vuoden 2018 matkailuajoneuvoja. Niiden lisäksi Caravan Outletissä on myynnissä edellisten vuosin malleja. Mukana ovat kaikki suurimmat matkailuajoneuvomerkit ja näyttelytila on lähes loppuunmyyty.

Helsingin Caravan-messuille osallistuu kattava joukko johtavia matkailuauto ja -vaunu merkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat muun muassa Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg. Outlet-alue on kasvanut ja siellä on myynnissä 50 edellisten vuosien mallia, jotka nekin ovat kaikki uusia. Käytettyjä matkailuajoneuvoja Helsingin Caravan-messuilla ei esitellä.

Tapahtuma tarjoaa sisältöä sekä karavaanareille että ajoneuvomatkailusta kiinnostuneille. Matkamessujen hulppean elämyksellistä tarjontaa tukee Caravan-messujen sydämessä oleva leirintäalue. Lapsille on tarjolla muun muassa pomppulinnassa pomppimista ja  pöytäjalkapallon pelaamista.

Helsingin Caravan-messut on avoinna perjantaina 19.1.2018 klo 12 – 20, lauantaina 20.1.2018 klo 10 – 18  ja sunnuntaina 21.1.2018 klo 10 – 18.
Samaan aikaan järjestetään Matkamessut, joihin pääsee tutustumaan samalla lipulla.

Lue seuraavaksi