Uutiset

Autot

Lisävirtaa talviautoiluun

Koivunen oy:n K27-tuotevalikoima laajenee uusilla mikroprosessoriohjatuilla akkulatureilla ja kannettavilla apukäynnistimillä.

7-portainen ja täysin automaattinen K27-akkulaturi on varustettu LCD-näytöllä, joka näyttää akun jännitteen, latauksen etenemisen ja lataustilan. Huoltolataustoiminnon ansiosta laite pitää akun varaustilan jatkuvasti optimaalisena. Talvilataustila on käytettävissä, kun ulkolämpötila on alle 5 °C. Laturi soveltuu lähes kaikille 6/12 voltin akuille, latausvirta 12 voltilla hidas 2,0 A/nopea 4,0 A.

Uusi K27-apukäynnistin/varavirtalähde on varustettu tehokkaalla 12 000 mAh litiumakulla. Se on erittäin pienikokoinen ja kätevä apuväline esim. autoilijoille, veneilijöille tai moottorikelkkailijoille. Laite soveltuu bensiini- ja dieselajoneuvojen 12 V akkujen apukäynnistykseen (käynnistysvirta max. 400 A) tai esim. matkapuhelimien, kannettavien tietokoneiden, tablettien, MP3-soittimien ja digikameroiden lataamiseen.

Apukäynnistin on varustettu tehokkaalla ja monitoimisella LED-valolla. Pakkaus sisältää lisäksi erilaisia lataukseen tarvittavia adaptereita sekä tyylikkään säilytyslaukun. Laitteeseen on saatavilla lisävarusteena myös kätevä 12 V tupakansytytinadapteri

Lue seuraavaksi