Uutiset

Autot

Opel Combo Life on voittanut “Best Buy Car of Europe 2019” -tittelin

  • Uusi Opel Combo Life on voittanut arvostetun Best Buy Car of Europe 2019 -tittelin
  • Valinnan tekee vuosittain tuomaristo, joka koostuu autotoimittajista 31 eri maasta
  • Uusi Opel Combo Life vakuutti parhaalla hinta-laatusuhteella, innovatiivisilla kuljettajanavustinjärjestelmillä, korkeatasoisella mukavuudella ja tiloilla

AUTOBEST-tuomaristo on valinnut uuden Opel Combo Lifen ”Best Buy Car of Europe 2019” -voittajaksi. Tuomaristo oli erityisen vakuuttunut siitä, miten auto tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Combo Life taisteli tittelistä viiden muun finalistin kanssa (Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed, Toyota Corolla).

Kaikkiaan 31 Euroopan maasta koostuva tuomaristo valitsi voittajan finalistien joukosta Italiassa, Vairanon kilparadalla järjestetyn koeajotilaisuuden jälkeen. Opel tarjoaa huippumodernia teknologiaa kuten adaptiivisen vakionopeudensäätimen, kuljettajan vireystilan valvonnan, 180 asteen näkymän tarjoavan takakameran, tuulilasinäytön ja kylkitörmäysvaroittimen. Combossa yhdistyvät henkilöautomainen mukavuus, ajodynamiikka ja tila-automainen monikäyttöisyys.

Tuomaristo keskittyy vahvasti myös omistamisen kustannuksiin ja varaosa- ja huoltopalveluihin. “Best Buy Car of Europe 2019” -voittajan on oltava paras kokonaisuus näillä kaikilla osa-alueilla, ja siinä viidennen sukupolven Combo osoittautui voittamattomaksi.

”Olemme innoissamme 31 yksittäisen AUTOBEST-tuomarin päätöksestä”, kommentoi Opelin pääjohtaja Michael Lohscheller. ”Combo yksinkertaisesti tarjoaa paljon autoa vastineeksi rahalle – se onkin avain tittelin voittamisessa. Uusi Combo Life on monilahjakkuus, joka pystyy melkein mihin tahansa. Sillä on merkittävä rooli käynnissä olevassa tuoteuudistuksessamme, jonka mukaisesti tuomme seuraavan kahden vuoden aikana markkinoille kaikkiaan kahdeksan uutuusmallia.”

AUTOBEST-organisaation perustaja ja puheenjohtaja Dan Vardie kertoo, että tänä vuonna vertailussa tehtiin historiaa. ”Finalistien välillä käytiin erittäin kova taistelu, joka oli ennätyksellisen tiukka AUTOBEST-historiassa. Opel Combo Life kilpaili yhdessä sisarmalliensa Citroën Berlingon ja Peugeot Rifterin kanssa, mikä on myös ensimmäinen kerta historiassamme. Ne vakuuttivat tuomariston jäsenet ja ansaitsevat ”Best Buy Car of Europe” -tittelin. Voittajamallit ovat yksinkertaisesti tehokas ratkaisu eurooppalaiselle kuluttajalle.”

“Best Buy Car of Europe 2019” -tittelillä Combo Life jatkaa Opelin vahvaa perinnettä. Rüsselsheimissa sijaitseva autonvalmistaja on voittanut tittelin kahdesti – Opel Corsa vuonna 2007 ja 2015. “Best Buy Car of Europe” -titteli on ollut jaossa vuodesta 2000 lähtien.

Lue seuraavaksi