Uutiset

Autot

Raskone laajentaa kevyen kaluston huolto- ja korjauspalvelujen tarjontaansa

Raskone laajentaa palveluvalikoimaansa ja vahvistaa kevyen ajoneuvokaluston huolto- ja korjauspalvelujen tarjontaansa pääkaupunkiseudulla ostamalla Vaunula Oy:n Helsingin Malmilla sijaitsevan kevyen kaluston huolto- ja korjausliiketoiminnan 1.6.2019. Raskoneelle siirtyy kaupan mukana 17 alan erikoisosaajaa.

Raskoneen kevyen ajoneuvokaluston huolto- ja korjausliiketoiminta on kasvanut voimakkaasti viimeisen vuoden aikana. Asiakkaat arvostavat muun muassa kattavaa valtakunnallista verkostoa sekä markkinoiden laajimpia aukioloaikoja, mikä nopeuttaa läpimenoa ja mahdollistaa ajoneuvon saamisen mahdollisimman nopeasti takaisin tielle.

”Haluamme lisätä asiakkaidemme valinnanvapautta kevyen kaluston huolto- ja korjauspalveluiden osalta pääkaupunkiseudulla. Malmin henkilöstön todella korkean osaamisen myötä kykenemme tarjoamaan laadukasta palvelua pääkaupunkiseudulla Vantaan Airportin ja Espoon lisäksi nyt myös Helsingin Malmilla”, toteaa Raskoneen toimitusjohtaja Jan Popov.

”Raskoneen yhden luukun palveluperiaate, voimakkaat investoinnit palveluiden ja verkoston kehittämiseksi mahdollistavat Malmin toimintojen edelleen kehittämisen sekä korkean asiakastyytyväisyyden myös jatkossa”, kommentoi Vaunulan varatoimitusjohtaja Antti Keltanen.

Lue seuraavaksi