Uutiset

Autot

Rinta-Joupin Autoliike avaa pian Lempäälän Ideaparkissa

Rinta-Joupin Autoliike Oy avaa marraskuun lopulla 23. toimipisteensä Lempäälän Ideaparkin Autoareenaan, Pohjoismaiden suurimpaan autokauppaan. Sijainti suuren kauppakeskuksen yhteydessä tekee uudesta toimipisteestä poikkeuksellisen sekä aukioloajoiltaan että kilpailuasetelmiltaan: kun saman tilan jakaa useampi autoliike, asiakasta voi samanaikaisesti palvella useamman autoliikkeen henkilöstö. Ideaparkiin avattava toimipiste on samalla Rinta-Joupin Autoliikkeen ensimmäinen toimipiste Pirkanmaalla.

Autoliike menee asiakkaan luokse

Rinta-Joupin Autoliike keskittyy Ideaparkissa käytettyjen henkilö- ja tavara-ajoneuvojen myyntiin ja ostamiseen viikon jokaisena päivänä, sillä Autoareenan aukioloajat on sovitettu yhteen kauppakeskuksen aukiolon kanssa. Uusi kehityssuuntaus, jossa autokaupat toimivat yhteisissä tiloissa muiden myymälöiden kanssa, on linjassa myös Rinta-Joupin Autoliikkeen ajatusmaailman kanssa.

”Olemme ylpeitä siitä, että meidät tunnetaan koko kansan autokauppana, ja nyt kun alamme tekemään autokauppaa kauppakeskuksen yhteydessä, olemme todellakin juuri siellä, missä pirkanmaalaiset muutenkin liikkuvat. Autoja on helppo tulla katselemaan matalalla kynnyksellä ostosreissun yhteydessä”, sanoo Rinta-Joupin autoliikkeen toimitusjohtaja Ari Rinta-Jouppi.

Kovassa kilpailussa palvelu ratkaisee
Ideaparkin Autoareena on konseptina uutta Suomessa. ”Samassa tilassa toimii monta eri autoliikettä ja toimitilamalli on meillekin uusi. Uskomme kuitenkin Rinta-Joupin Autoliikkeen lähes 70 vuoden kokemuksen asiakaspalvelusta ratkaisevan. Ystävällisyys ja erilaisten ihmisten tarpeiden kartoittaminen ovat peruspilareita myyntityössä”, kertoo myyntipäällikkö Pietro Jääskeläinen, joka on käynnistämässä Rinta-Joupin Autoliikkeen Lempäälän toimipistettä.

Myös rekrytointi on täydessä käynnissä ja uusi myymälä tulee työllistämään aluksi ainakin 10 henkilöä.

LUE MYÖS On aika aloittaa autosi esilämmittäminen

Lue seuraavaksi