Uutiset

Autot

Volkswagen pakettiautojen markkinajohtaja tammi-kesäkuussa 2018

Volkswagen oli pakettiautojen markkinajohtaja tammi-kesäkuussa 2018. Kaikkiaan Volkswagen-pakettiautoja rekisteröitiin tammi-kesäkuussa 2104 kappaletta markkinaosuuden ollessa 24,3 %.

Tammi-kesäkuussa pakettiautomallien markkinajohtaja oli tonniluokan Volkswagen Transporter 1429 kappaleella. Volkswagen Crafterin pakettiautorekisteröinnit puolestaan kasvoivat huimat 85,5 % verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon. 

Peräti 40,7 % alkuvuonna rekisteröidyistä Volkswagen-pakettiautoista oli nelivetoisia 4MOTION-malleja ja Volkswagen oli myös nelivetoisten pakettiautojen ylivoimainen markkinajohtaja 37,2 % markkinaosuudella. Nelivetoisten pakettiautomallien ykkönen oli Volkswagen Transporter 4MOTION, joita rekisteröitiin alkuvuonna 613 kpl. 

Automaattivaihteisten mallien suosio kasvaa voimakkaasti pakettiautoissa ja niiden osuus oli 46,3 % kaikista Volkswagen-pakettiautoista. Kaikkiaan automaattivaihteisia Volkswagen-pakettiautoja rekisteröitiin tammi-kesäkuussa 974 kpl, mikä merkitsi 17,4 % kasvua edellisvuoteen verrattuna. Volkswagen oli myös automaattivaihteisten pakettiautojen markkinajohtaja 35,2 % markkinaosuudella.

Lue seuraavaksi