Uutiset

Autot

Autokeskus ostaa Tampereen Ford-liiketoiminnot Veholta

Veho oy ab ja Autokeskus oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta koskien Veho Tampereen Ford-liiketoimintaa. Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajoneuvo-liiketoimintojen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa. Liiketoimintakaupalla taataan Ford-asiakkaille ensiluokkainen palvelu myös jatkossa.

”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä keskitymme Tampereella Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Olemme iloisia Ford-asiakkaidemme puolesta Autokeskuksen jatkaessa myyntiä ja huoltoa Tampereen talousalueella”, Vehon Suomen henkilö- ja pakettiautoliiketoimintojen johtaja Kari Halonen kertoo.

”Toivotamme Veho Tampereen Ford-asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Autokeskukseen. Meille Ford-liiketoiminnan kasvattaminen on strateginen valinta, ja olemme ylpeitä saadessamme nyt yksinoikeudella edustaa Fordia Tampereen seudulla. Suunnittelemme Tampereen Ford-myymälämme uudistamista pystyäksemme vastaamaan kaikkien alueen Ford-asiakkaiden tarpeisiin. Lähiaikoina Ford-liiketoimintamme vahvistuu lisää, kun avaamme Ford Storen uudessa autotalossamme Helsingin Konalassa. Ford-asiakkaille tämä kaikki merkitsee yhä sitoutuneempaa ja osaavampaa palvelua”, Autokeskuksen toimitusjohtaja Karri Koskinen sanoo.

”Arvostamme Autokeskuksen investointia ja sitoutumista Ford-liiketoimintaan. Tämän sujuvasti hoidetun liiketoimintakaupan ansiosta Tampereen alueen Ford-asiakkaamme saavat nauttia jatkossakin erinomaisesta palvelusta niin automyynnissä kuin huollossakin uudessa, upeassa Ford-liikkeessä mallistomme ja palveluvalikoimamme yhä laajetessa ”, oy Ford ab:n toimitusjohtaja Hannu Pärssinen toteaa.

LUE MYÖS  Ford julkisti sähköistetyn hyötyajoneuvomallistonsa

Lue seuraavaksi